Menu

El Prat i el seu entorn: un futur que ha de passar per una obligada reconciliació

Les ferides del Pla Delta no han estat segellades i les pors del monstre Eurovegas no han estat encara enterrades. El Prat i el Delta del Llobregat continuen veient minvats els seus espais naturals, la preservació futura dels quals sols pot passar per una concòrdia entre tots els agents. A falta d’obres faraòniques que posin contra les cordes el medi són les petites accions les que estan provocant el retrocés de l’ecosistema deltaic.

 

Llegir més ...

Tercer incident a PlastiVerd

El passat 22 de novembre cap a les cinc de la tarda es va generar un incendi a la fàbrica PlastiVerd, antiga Seda de Barcelona. El foc es va originar en la conducció de gas i en la turbina que genera l’electricitat, i el que cremava era l’oli tèrmic refrigerant que es trobava a la maquinaria. Aquest tipus de producte va provocar un fum de color negre, espès i molt visible. A les onze de la nit, l’incendi es va donar per extingit després que treballessin fins a 20 dotacions de bombers.

Llegir més ...

El Prat, la primera ciutat petita de la península en IED

La consultora FDI Intelligence, del grup Financial Times, va analitzar les ciutats de més de 50.000 habitants de Portugal i l’Estat espanyol segons els projectes i les inversions internacionals. L’estudi mostra un rànquing en què el Prat és ciutat de menys de 150.000 habitants amb més inversió estrangera directa (IED).

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos