Menu

Més retallades en el personal de la sanitat al Baix Llobregat

El passat 24 de setembre, la Generalitat va comunicar a diversos centres d’atenció primària que a partir de l’1 d’octubre no renovaria cap contracte de personal eventual. Aquesta mesura afecta a més d’una trentena de treballadors i treballadores dels ambulatoris de la nostra comarca.

La CGT va denunciar aquest fet en una concentració davant de l’Hospital Bellvitge. Segons va explicar un portaveu del sindicat, el 24 de setembre es va comunicar als diversos directors d’equips d’atenció primària de la zona Baix Llobregat què per tal d’ajustar-se al pressupost assignat era necessari deixar de contractar a 36 persones que actualment tenen una relació laboral temporal. Aquest fet suposa un creixement de l’espera i una nova sobrecàrrega pel personal. Actualment, els metges disposen de cinc minuts de visita per pacient, i algunes vegades han d’escurçar.La mesura afecta a treballadors de diversos perfils professionals dels centres d’atenció primària.

Fonts sindicals temen que aquests centres estiguin rebent retallades que la Generalitat no ha aconseguit fer als hospitals degut a les protestes de treballadors i usuaris. Com és el cas de l’Hospital de Bellvitge.

 
 
 
Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos