Menu

El futur de la informació local

En un futur sense La Riuada queden dubtes respecte a com s’informarà sobre certes temàtiques o l’opacitat al voltant d’altres. Mentrestant hi haurà una llarga llista de veus que quedaran mudes, unes lluites que no veuran reflectides en cap mitjà de comunicació La Riuada tanca i deixarà un buit informatiu als carrers del Prat. Fins allà on ha pogut arribar, ha volgut donar una visió diferent de les coses que passen al Prat, allunyant-se de la versió oficial explicada des dels mitjans propis de l’administració local. No sabem qui s’encarregarà de fer aquesta tasca, el que és segur és que trobarem a faltar que vinguin més riuades.

Llegir més ...

Quan el Prat ‘no és el meu lloc al món’

La manca de lloguer ha estat un dels problemes estructurals de l’habitatge tot i que està experimentat un creixement. La gentrificació i turistificació de Barcelona genera un desplaçament de població a les perifèries i contagia l’escalfament de preus.

Llegir més ...

La Fiscalia demana presó pels acusats del frau al Port

La Fiscalia de Barcelona demana entre 7 i 10 anys de presó per a nou processats pel presumpte frau en les obres d’ampliació del dic Est. Les multes sol·licitades pugen entre 45.000 i més d’un milió d’euros. La investigació dels alts càrrecs i tècnics de dues unions temporals d’empresa que dirigien i controlaven les obres per un suposat frau de 29 milions d’euros, es va iniciar el 2010 i es va tancar fa dos anys.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos