Menu

Subscriu-te a la Riuada

Subscriu-te a la Riuada

Subscriu-te a la Riuada

Volem fer que les subscripcions siguin el pilar més important del finançament de La Riuada. Petites aportacions que provenen de moltes persones que multipliquen La Riuada i la porten a diferents entorns i àmbits. És el suport que necessitem, que dota als ingressos d’una estabilitat i a l’equip de La Riuada d’una motivació més intensa i un compromís constant.

La Riuada et necessita. No ens fa mandra explicar que el projecte passa per dificultats financeres. En els darrers anys hem hagut de fer front a un creixement del 25% dels costos d’impressió de la rotativa. D’altra banda, reconeixem les nostres mancances en la feina de difusió i de moure’ns per a trobar subscriptors. Per a remuntar aquesta situació i fer que les qüestions econòmiques no siguin una preocupació per La Riuada, i que ens puguem centrar en fer la feina que cal fer, ens posem les piles. Engeguem una nova campanya de subscripcions, que servirà per a renovar el compromís dels que ja eren subscriptors i subscriptores i trobar noves aportacions. Les subscripcions es poden fer emplenant les butlletes que repartim i que també penjarem al web. Hi ha la possibilitat de domiciliar el pagament anual.
La quota bàsica de La Riuada són 15 euros anuals. Per fer-te una idea, la proporció del projecte corresponent a la teva quota faria possible:
 

- 115 exemplars de La Riuada en paper, i un nombre de lectors i lectores que multiplica aquesta xifra perquè la publicació passa de mà en mà

- 4 notícies, 3 preguntes a entrevistes, 3,5 fotografies, 3,2 paràgrafs d’un reportatge d’investigació

Això t’ho expliquem per a visibilitzar els resultats del teu esforç. Però La Riuada és un projecte indivisible i continu: la impressió en la rotativa, l’actualitat, les expressions... I amb la teva ajuda, aconseguirem que tot ho tiri endavant. Tu ets part de La Riuada i tu la fas possible!

 

Darrera modificació elDilluns, 06 Juliol 2015 10:03
Més en aquesta categoria: « Com ens financem La Riuada?
Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos