Menu

Com ens financem La Riuada?

Com ens financem La Riuada?

Com ens financem La Riuada?
Un mitjà de comunicació popular i independent necessita un finançament de les mateixes característiques. Qui paga mana, i en el cas de la premsa això és més que evident. Els diners censuren i controlen els continguts. El periodisme lliure, que preservi uns criteris propis, sempre haurà de tocar temes incòmodes per al poder i, en canvi, posar de manifest aspectes invisibilitzats.

Per això, haurà de tenir molta cura d’escollir les fonts de finançament. La Riuada hem seguit l’exemple d’altres mitjans independents i apostem per un model de finançament enfocat a la base, de la comunitat de la qual el mitjà es nodreix i a la qual va dirigida. Lectors i lectores, col·laboradors i col·laboradores, que comparteixen el mateix enfocament crític i independent són qui sostenen el cost econòmic de La Riuada i permeten que el projecte sigui com és.

L’economia de La Riuada es caracteritza per:

Gratuïtat
: el diari en paper es reparteix gratuïtament perquè d’aquesta manera arriba al màxim de població possible.
Costos d’impressió: continuem apostant per aquest format perquè és l’indicat a la gent a la qual  ens dirigim.
Treball activista: els i les membres de La Riuada aportem al projecte el màxim d’entusiasme i esforç que podem, amb un treball que no és remunerat econòmicament, però sí amb la satisfacció d’haver contribuït a una eina útil per a una societat més lliure.
Els recursos provenen de:
Subscripcions: les persones que són subscriptores de La Riuada aporten una quota anual al  projecte.
Anunciants: comerços, locals d’hostaleria i entitats locals s’anuncien en les pàgines del diari.
Activitats: La Riuada organitza diferents activitats al llarg de l’any: calçotada, paella de Festa Major... Actes per a compartir i apropar-nos que construeixen un poble.

Darrera modificació elDilluns, 06 Juliol 2015 09:36
Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos