Menu

La cultura no s’envia a la brossa

Em plau tenir la possibilitat d’escriure a aquesta revista i poder expressar una opinió sobre un fet que vaig veure fa cosa d’un mes i que em va preocupar una mica.

Abans de res, deixeu-me deixar clar que no acostumo a llegir la Riuada, potser els titulars per sobre i alguns articles que em poden semblar interessants.
No acostumo a estar massa d’acord amb moltes de les opinions que publiqueu, però em sembla interessant, com a mitjà de comunicació, que seguiu una línia editorial pròpia, posicionada amb un discurs fortament crític amb l’Ajuntament del nostre poble. A mi m’agrada El Prat. M’agrada el partit que governa, m’agraden els regidors que hem escollit democràticament, m’agrada el nostre poble i el que s’hi fa, però em sento malament quan veig que un regidor censura la premsa escrita.
A principis de novembre vaig veure a David Vicioso al Centre Cívic Jardins de la Pau agafar un bloc de Riuades i tirar-les directament a un carro d’escombraries.
No sóc cap expert en política, però crec que això no es pot fer. No és propi d’un regidor de cultura d’un partit d’esquerres agafar els diaris no municipals i tirar-los a les escombraries.
Com a votant del seu partit, a mi no em sembla bé. Tampoc m’ho semblaria si qui governés fos un partit de dretes, però en tot cas m’ho podria esperar.
Un polític ha de treballar pel seu poble, i David Vicioso ha de fer-ho pel manteniment de la cultura. No m’agrada que un regidor a qui jo he escollit es dediqui a eliminar la premsa amb la qual no està d’acord, per molt que jo tampoc comparteixi les idees que s’hi publiquen.

Darrera modificació elDimarts, 19 Gener 2016 23:40
Més en aquesta categoria: « Ser o no ser feminista
Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos