Menu

Algú deu tenir l’explicació

M’inviten a la inauguració de l’exposició sobre la història del Patí a Vela Català al Cèntric, un bon treball de la Federació Catalana de Vela. Amb absència d’autoritats a l’acte, vaig re-memorar episodis d’una afició un pèl llunyana.
Llegir més ...

La música sonava bé tot i la lletra

La sintaxi és la disciplina lingüística que estudia l’ordre de les paraules i llur relació. I és que ni l’ordre ni l’ús de les paraules precises no és trivial ni innocent. L’ordre dels missatges és també clau i a vegades ens trobem amb textos que segueixen un ritme frenètic amb postulat rere postulat.
Llegir més ...

Ser o no ser feminista

Fa uns dies denunciava públicament a les xarxes socials que en Jordi Salas anunciava, a banda del musical contra la violència de gènere que s’estrenarà aparentment el proper 25 de novembre, un altre en els que els joves d’ETC (la majoria menors d’edat) parlaran sobre la ‘violència feminista’. Una notícia que evidencia una pedagogia gens coeducativa al desvalorar l’autodefensa a la que les dones hem de recórrer per combatre el masclisme que ens assetja diàriament. No és d’estranyar, ja que en ‘La venganza de Don Mendo’, que van representar al Teatre Modern farà poc més d’un any, la protagonista principal…
Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos