Menu

La Llavor torna a portar l'escena punk al Prat

La Llavor torna a portar l'escena punk al Prat

El passat 16 d’abril, el COA La Llavor va acollir un concert de hardcore, punk, i crust. Feia temps que l'escena punk autogestionada no era present al Prat.

Seguint la llei no escrita de l’escena, el concert va començar poc puntual, però això no va treure les ganes del públic a una nit de música DIY (“do it yourself”, és a dir, autogestionada de principi a final).

Els primer en sortir a l’escenari de la cafeta van ser els hospitalencs Butrön amb el seu crust contundent. Guitarres accelerades, bateria a sac i tot acompanyat de una veu estrident que no donaven treva a res. Prova d’això va ser que un parell d’altaveus van petar. I és que els problemes tècnics són habituals en espais autogestionats que s’inicien en la música en directe. El públic, que comptava amb força assistència d’Hospialet, ja va començar a liar-la.

La segona banda que va sortir a donar-ho tot a va ser Baula, formada per barcelonines (d’acollida) i pratenques. Hardcore punk de la vella escola, cançons curtes i ràpides per els amants de les bandes clàssiques però amb un toc personal –el seu repertori inclou diverses versions de grups de punk rock amb lletres adaptades en català-.

I per acabar la nit, va arribar el torn d’Addenda, trio format per gent de Barcelona fa un hardcore ultra ràpid recordant per alguns moments a uns HHH o 24 Ideas. De nou, el públic volava pels aires.

Bon concert per a qui agrada la música de ben a prop (l’escenari tan sols aixecava un pam i molts músics van tocar al terra). Autogestió i canya com a manera d’entendre la música com a comunitat. El concert va ser organitzat pel propi casal La Llavor i el col·lectiu Brassika Sound System, dedicat a donar suport a la música, i que compta amb un equip de so de producció pròpia per a la sonorització d’activitats alternatives.

Darrera modificació elDiumenge, 19 Juny 2016 12:07
Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos