Menu

Ladyfest: les riot grrrls trepitgen La Capsa

La Capsa va ser un dels espais que va acollir Ladyfest de Barcelona del 2016 en un festival en la que les a l’escenari i a les primeres files del públic únicament hi havia dones. Que la gran majoria de la programació musical inclogui tan sols grups formats per homes  no és un fet que sorprèn a ningú, i quan és a l’inrevés, resultat d’una aposta feminista, el resultat és empoderador. El Ladyfest, com altres festivals feministes, deixa empremta, és una experiència que contribueix a visibilitzar les dones a la música i altres arts, intensificant la motivació de les assistents i obrint noves perspectives. El feminisme va estar molt present en el contingut de les lletres de cançons, poemes i performance, però també en la forma de ballar i l’ambient inclusiu, on la presència de dones és molt superior que habitualment.

Llegir més ...

La història de la música del Prat recollida en un llibre

Aquest Sant Jordi, el llibre pratenc amb més ressò ha estat «El Prat. Un Viatge Musical. La Música Moderna al Prat de Llobregat (1961-2015)», escrit per Sergi Olivera, periodista local, i editat per Editorial Rúbrica. L’autor fa un treball necessari de documentació, fins ara inexistent, que és el delit dels i les amants de la música. El primer impuls, inevitable, és fullejar el llibre cercant les referències preferides o bé per a rememorar vivències.

Llegir més ...

Entrevista a Josep Costa, fundador del Kaddish

Josep Costa

Fundador del Kaddish

Director, actor, traductor i professor de teatre. Fa 40 anys va fundar la companyia Kaddish amb un grup d’estudiants del Baldiri Guilera que ha esdevingut la companyia de referència teatral al Prat i ha desenvolupat una carrera professional reconeguda arreu. Ara que s’acaba de retirar aprofitem per parlar de la història del Kaddish, la seva visió del teatre i el futur del nou projecte de l’Artesà.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos