Menu
Super User

Super User

El futur de la informació local

En un futur sense La Riuada queden dubtes respecte a com s’informarà sobre certes temàtiques o l’opacitat al voltant d’altres. Mentrestant hi haurà una llarga llista de veus que quedaran mudes, unes lluites que no veuran reflectides en cap mitjà de comunicació La Riuada tanca i deixarà un buit informatiu als carrers del Prat. Fins allà on ha pogut arribar, ha volgut donar una visió diferent de les coses que passen al Prat, allunyant-se de la versió oficial explicada des dels mitjans propis de l’administració local. No sabem qui s’encarregarà de fer aquesta tasca, el que és segur és que trobarem a faltar que vinguin més riuades.

El Prat i el seu entorn: un futur que ha de passar per una obligada reconciliació

Les ferides del Pla Delta no han estat segellades i les pors del monstre Eurovegas no han estat encara enterrades. El Prat i el Delta del Llobregat continuen veient minvats els seus espais naturals, la preservació futura dels quals sols pot passar per una concòrdia entre tots els agents. A falta d’obres faraòniques que posin contra les cordes el medi són les petites accions les que estan provocant el retrocés de l’ecosistema deltaic.

 

Quan el Prat ‘no és el meu lloc al món’

La manca de lloguer ha estat un dels problemes estructurals de l’habitatge tot i que està experimentat un creixement. La gentrificació i turistificació de Barcelona genera un desplaçament de població a les perifèries i contagia l’escalfament de preus.

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos